Aannemerij

Projexon is een resultaatgerichte organisatie in consultancy en technische detachering. Onze focus ligt op de specialisaties Civiele techniek, Bouwkunde, Electrotechniek en Werktuigbouwkunde. Inzet vanuit Projexon gebeurt op basis van behoefte uit de projectbeheersing van uw project. Wij zijn een kwaliteit gedreven firma met een groot aantal technische vakspecialisten. In ons actief netwerk adviseren wij vooraanstaande opdrachtgevers door heel Nederland bij hun capaciteitsvraagstukken.

Wij zijn gedreven in effectief en efficiënt werken. Wat ons verschilt met de concurrent is; het zijn van een partner. Wij staan u als opdrachtgever bij in elke fase van uw project. Denk hierbij aan de initiatief fase, planvorming, voorbereidingsfase, realisatiefase, nazorg en onderhoud. Wij staan voor vakmanschap en gaan voor de duurzame persoonlijke verbinding. Dit is de basis voor een vertrouwensrelatie met onze professionals en opdrachtgevers.

Om boven verwachting te kunnen leveren, gaan wij graag met u het gesprek aan om uw organisatie beter te leren kennen en te begrijpen waar u naar op zoek bent. Hierbij investeren we in een grondige kennismaking, maximale aandacht voor de optimale match en een goed overleg gedurende het project. 

In Projexon heeft u de juiste partner voor gekwalificeerde professionals die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan uw organisatie of project. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

TOP