Projectmanagement

Projexon is uw vaste partner bij de ondersteuning van uw (project)organisatie. Projexon geeft uw organisatie de regie over veranderingen en houdt stakeholders aangesloten en in balans. Wij verbinden mensen en techniek door onze ruime expertise en ervaring in projectmanagement.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in civiele projecten, zoals o.a. offshore projecten. Door onze civieltechnische achtergrond zijn wij thuis in de wereld van techneuten en aannemers. Wij spreken hun taal. Onze experts excelleren dan ook in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht. Hierdoor kunnen wij uw organisatie helpen in de voorbereiding- en uitvoeringsfase om civieltechnische elementen uit het project een succesvol onderdeel te maken van het gehele project. Projexon draagt zorg uit voor een planning die goed verloopt met risicobeheersing.

Door onze kennis en ervaring in projectmanagement hebben wij een scherp oog voor budgetrisico's en planningsrisico's. Deze kunnen wij adequaat vertalen naar projectniveau en de juiste beheersmaatregelen nemen. Wat is projectmanagement volgens Projexon precies? Globaal gezien de volgende activiteiten: het opzetten, beheren en analyseren van de planning, opstellen van alternatieve planningscenario’ s, kritieke pad analyses, en advies geven over mogelijk te nemen beheersmaatregelen onderdeel van ons werk.

Projexon kan uw organisatie ondersteunen bij de inrichting, uitvoering of professionalisering van een project. Het resultaat? Een efficiëntere uitvoering van uw projecten waardoor de slaagkans groter is en de kosten duidelijker zijn.

TOP